Καλό ταξίδι στην αθανασία της αιωνιότητας Φίλε Μίκη

Ο Πρόεδρος  Πάνος Καραγιάννης και τα μέλη του  ΔΣ του Ιδρύματος Προαγωγής Δημοσιογραφίας Αθανασίου Β. Μπότση , με θλίψη αποχαιρετούν  ένα φίλο, έναν Ασυμβίβαστο μεγάλο Έλληνα.

Τον  Μίκη,  της Ελλάδας, της Ρωμιοσύνης,  της Οικουμένης,  των μεγάλων Αγώνων, της εθνικής Ενότητας και της υπέρβασης των διαχωριστικών γραμμών.

Ενός μεγάλου δημιουργού που περνά στην αιωνιότητα αφήνοντας ως παγκόσμια παρακαταθήκη  τα τραγούδια του,  τις συμφωνικές του συνθέσεις,  αλλά και την μαχητική του δράση για Ελευθερία, Αξιοπρέπεια, Δικαιοσύνης, της Εθνικής  προσφοράς σε κρίσιμες στιγμές με στόχο την ενότητα του λαού.

Μια ανεκτίμητη προσφορά για την χώρα και τις επόμενες γενιές, που το Ίδρυμα Μπότση, τους τις αναγνώρισε εν ζωή, όταν τον Ιανουάριο του 2018   του απένειμε ειδική τιμητική διάκριση για το παγκόσμια αναγνωρισμένο μουσικό και πολιτιστικό του έργο, καθώς και την πολύπλευρη εθνική του συμβολή στη χώρα και τη Δημοκρατία.

Καλό ταξίδι στην αθανασίa  της αιωνιότητας Φίλε Μίκη

ΙΔΡΥΜΑ ΠΡΟΑΓΩΓΗΣ
ΔΗΜΟΣΙΟΓΑΦΙΑΣ
ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ Β. ΜΠΟΤΣΗ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

  • Βασ. Σοφίας 27, Αθήνα
  • 2107245550, 2107239291
  • 2107220590
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.